Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2013. Május 16. 15:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Bertók Katalin

A híres kalapácsvető útján

A híres kalapácsvető útján

2013. április 27-én a VEDAC Atlétikai és Dobócentrum Évadnyitó dobóversenyt rendezett Veszprémben, melyen a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola egyik diákja is részt vett.

Molnár Dániel 7. osztályos tanuló a Tapolcai Sportakadémia színeiben indult, s egy igen érdekes, izgalmas napot töltött el, ahol a súlylökés, diszkosz- és kalapácsvetés hazai és nemzetközi nagyjai mutatták be tudásuk legjavát Dániel súlylökésben, a serdülők között 3 kg-os szerrel indult, s 9 m 69 cm-rel első helyezést ért el.

Az eredményhirdetésnél a versenybíró nagy örömét fejezte ki, hogy a híres kalapácsvető, Csermák József „földjéről” is volt sikeres induló, aki a nyomdokaiban lépked. További versenyzéséhez ő is és mi is sok sikert kívánunk!

Molnár Dániel, a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola hetedikes tanulója

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 27. 12:53, péntek | Belföld

Visszaesésben a nyomtatott sajtó, kivéve a Szuperinfó!

15 százalékkal estek a print napilapok, a netről is tűnnek el az olvasók, a Kiskegyed.hu és a Szuperinfó viszont tarol - írja a Kreatív.hu.