Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2013. Május 10. 10:00, péntek | Helyi

Ábrahámhegyi falunaptár fotópályázat

Ábrahámhegyi falunaptár fotópályázat

Mutassa meg, milyen értékeket rejt községünk!

Vegyen részt a településünk önkormányzata által kiírt fotópályázaton és küldjön olyan képeket, amelyek igazán kifejezik, mitől jó érzés Ábrahámhegyen lakni, itt nyaralni, miért érdemes idelátogatni!

A település szépségeit, a rendezvények, ünnepek megörökített pillanatait, hangulatát várjuk fényképeken. Pályázzanak, és mutassák meg Önök is, milyen jelentős látnivalók, események vannak a településünkön.

Szólhat a kép községünk megragadó látnivalóiról, természeti szépségeiről, hangulatos pillanatairól, bármilyen rendezvényről, közösségi eseményről, ünnepről, amely kifejezi Ábrahámhegy családias, meghitt, vagy vidám pillanatait, környezetét.
A fényképek közül Ábrahámhegy Község Képviselő-testülete választja ki a legjobb alkotásokat, melyek 2014 évi falinaptárának címlapjára, valamint az egyes hónapokhoz kerülnek.

A fényképek mellett feltüntetjük a kép készítőjének nevét és ahol a kép készült, így garantáltan hírnevet szerezhet a fotósnak és a településnek is!

A Pályázatok beküldési határideje: 2013. november 15.
Fotók folyamatosan küldhetők a kulturhaz@abrahamhegy.hu e-mail címre
A levélben kérjük, tüntessék fel a fotó készítőjének nevét, levelezési címét, telefonos elérhetőségét is.

Ábrahámhegy Község Önkormányzata

Vella Zsolt
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 06. 08:29, szombat | Belföld

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe vasárnaptól péntek éjfélig

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe vasárnaptól péntek éjfélig - tudatta a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közös közleményben pénteken.

2024. Július 06. 08:28, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: minden adott, hogy a két új paksi blokk legkésőbb a következő évtized elején szolgálatba állhasson

Minden adott ahhoz, hogy a paksi atomerőmű két új blokkja legkésőbb a következő évtized legelejére szolgálatba állhasson, s így hozzájárulhasson Magyarország energiaellátásának biztonságához

2024. Július 06. 08:25, szombat | Külföld

Vlagyimir Putyin: Moszkva a konfliktus teljes és végleges lezárását akarja

Nem fegyvernyugvást kell elérni az ukrajnai háborúban, Oroszország a konfliktus teljes és végleges lezárását akarja elérni