Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Január 02. 19:50, hétfő | Helyi
Forrás: Cseh Dia

Csarnok az ünnepek közt

Csarnok az ünnepek közt

V. Sportfesztivál

December 27-én immár ötödik alkalommal került megrendezésre a Sportfesztivál, ahol az idén 6 csapat küzdött meg egymással. A különböző sportágak képviselői ügyességi feladatokban, játékokban (sor-és váltóversenyek, 7-es dobó-és rúgóverseny, kosárra és zsákba dobás, sport teszt, memória, terem tájfutás) mérték össze tudásukat. A jó hangulatú versenyen több feladat is megizzasztotta a résztvevőket, olykor pedig kacagástól volt hangos a csarnok, ha egy-egy feladat kifogott a csapatokon.
Eredmények: 1. Labdarúgó-játékvezetők, 2. TVSE öregfiúk, 3. TIAC-Honvéd VSE, 4. Tomcsányi-Ford tájfutói, 5. TVSE futók, 6. TVSE női kézilabda


Asztalitenisz és tollaslabda bajnokság

December 28-án 10.00 órai kezdettel került megrendezésre az Asztalitenisz bajnokság, amely idén a tollaslabdával is kibővült. Bebizonyosodott, hogy mind a két sportág népszerű és szívesen mérték össze tudásukat a lelkes amatőrök és a profi versenyzők. Asztaliteniszben 4 kategóriában, tollaslabdában pedig 3 kategóriában neveztek a versenyzők. Nevezési díj nem volt, az I-III. helyezettek érem- és oklevéldíjazásban részesültek.

Eredmények, asztalitenisz:
• 14 év alatti
I. Szalai Anna
II. Raposa Roland
III. Czilli Kristóf
• 14 és 18 év közötti
I. Győrffy Tamás
II. Szalai Anna
III. Raposa Roland
• amatőr felnőtt versenyző
I. Szűcs János
II. Németh Nándor
III. Lutár Tibor
• igazolt felnőtt versenyző
I. Sümegi János
II. Szollár Csaba
III. Nagy Emil
Eredmények, tollaslabda:
• női egyéni 14 év feletti
I. Császár Lászlóné
II. Lantos Anna
III. Császár Fanni
• férfi egyéni 14 év feletti
I. Gombkötő Richárd
II. Kasza Norbert
III. Fellenbeck Mihály
• férfi páros 14 év feletti
I. Gombkötő Richárd és Kasza Norbert
II. Gerald Thrümper és Kulcsár Attila
III. Domán Gábor és Fellenbeck Mihály

Élősakk-gála

December 30-án került megrendezésre a III. Élősakk-gála. Császár László polgármester úr köszöntő szavai után kezdetét vette az élő-sakk, melyen Mádl Ildikó (2x-es olimpiai bajnok, nemzetközi nagymester) és Császár László mérte össze a tudását. Ezután következett a meghívott szombathelyi Dési SE és a TVSE sakk szakosztályának játékos sportvetélkedője. Először az utánpótlás növendékek mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket sor- és váltóversenyekben, majd a szülők, edzők bevonásával kosárlabda mérkőzés és labdarúgás következett. 93-93 ponttal mind a két csapat győztesként térhetett haza. A nagytáblán Czupor Attila, a celldömölki Római Katolikus Általános Iskola igazgatója és Istvándi Lajos nemzetközi mester, az NBII-es csapat első táblás játékosa mérte össze tudását. Ezután következett a szimultán, 25 táblán, melyen bárki részt vehetett, aki szeretett volna megmérkőzni a négy kiválósággal.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.