Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. December 04. 11:27, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Egy Csuda jótékony koncert

Egy Csuda jótékony koncert

A Tapolcaiak A Nemzetért Egyesület szervezésében jótékonysági estet tartanak 2012. december 8-án 20:30-as kezdettel a Csudaszarvas Kávéházban ”Jótékonysági Magyar Karácsony Nemzeti Rock Est” néven.

Ahogy jönnek az ünnepek egyre több jótékonysági eseménnyel, szerveződéssel, mozgalommal találkozik az ember. A fogadtatásuk többnyire vegyes, és megosztó. Van, aki teljesen elhatárolódik tőle, mondván: "és nekem ki segít?" A másik fele pedig örül annak, hogy ennyivel is többet tehet társaiért.

Tapolcán az egyik ilyen megmozdulás a Tapolcaiak A Nemzetért Egyesület és a Csudaszarvas Kávéház összefogásával jöhetett létre. Nem lehet elmenni a tény mellett, hogy az elmúlt hónapokban nem ez az első ilyen esemény a tapolcai szórakozóhelyen. (Az októberi jótékonysági est képeit itt tekintheted meg.)

A Napló az elmúlt évekhez hasonlóan elindított egy segítségkérő felhívást. Ez már nem ez első ilyen a média háza táján. Idén egy Veszprém megyei, két gyermekes édesanyán szeretnének segíteni, aki májusban vesztette el férjét. A tragédia után két gyermekkel, ingatlan, kocsi, és munkahely nélkül maradt. A nagymama badacsonyörsi házában húzzák meg magukat, aki szintén csak görgeti maga előtt az adósságokat.

Az olvasókat kérték, hogy segítsenek, de mint látjuk ez ennél nagyobb erőket is megmozgatott.

Ha Te is szeretnél tenni ezért a nehéz helyzetbe került helybéli családért, gyere el 2012. december 8-án a tapolcai Csudaszarvas Kávéházba, a belépőd összegét az Egyesület az özvegy javára fogja fordítani, ráadásul cserébe egy szuper rock estén vehetsz részt. A programról részleteket itt találsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 19. 15:29, csütörtök | Életmód

Nagy Márton: tervben van a fogyasztóvédelmi intézményrendszer megerősítése

Jelenleg vizsgálat zajlik a Microsoft és a Temu ellen.

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél