Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2012. Május 28. 14:13, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Nicole Kidman szexőrült fotói

Nicole Kidman szexőrült fotói

A színésznő provokatív képeket küldött magáról Lee Daniels rendezőnek, hogy meggyőzze, ő a legalkalmasabb a szexőrült nő megformálására a The Paperboy című filmben.

A világsztár mellett a fontosabb szerepekben Zac Efron, Matthew McConaughey és John Cusack látható. Ez egyúttal Daniels első rendezése a 2009-es Oscar-díjas Precious (A boldogság ára) óta.

A rendező kezdetben nem akarta Kidmant szerződtetni az alacsony költségvetésű mozihoz, mert úgy gondolta, a színésznő megszokta már a hollywoodi filmek forgatásánál tapasztalható luxust. Nicole viszont annyira eltökélt volt a szerep megszerzése mellett, hogy odahaza beöltözött a karakternek, majd pedig elküldte Danielsnek az így készített képeket.

"Lee azt mondta nekem, hogy nincs pénzünk, szóval saját magamnak kell megcsinálnom a hajam és a sminkem is. Szerintem meglepődött, de én fogtam magam, bementem a fürdőszobámba, felkentem a barnítót, felhelyeztem a műszempillákat, a platinaszőke parókát, belőttem az egészet, csináltam pár fotót meglehetősen merész, provokatív pózban, majd elküldtem neki. Gyakorlatilag így kaptam meg a szerepet. Hogy válaszként mit küldött nekem, azt sajnos nem mondhatom el, pedig igazán remek volt" - mesélte a színésznő a US Weekly magazinnak.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac

2024. Július 04. 08:02, csütörtök | Bulvár

Elstartolt a Balaton Sound

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. Július 04. 07:37, csütörtök | Bulvár

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon - Videó