Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2013. Augusztus 13. 17:32, kedd | Helyi
Forrás: Tapolcai Rendőrkapitányság/Nagy Judit

Egy szénabála tetején pihenve lopták meg

Egy szénabála tetején pihenve lopták meg

Felismerte a tömegben az elkövetőt az a 26 éves móri lakos, akinek a zsebtolvaj előző nap egy szénabála tetején heverve a hátizsákjából emelt el több ezer forintot.

A sértett augusztus 2-án érkezett barátaival Kapolcsra, a Művészetek Völgye fesztiválra, s aznap, az esti órákban egy szénabálákból kialakított fekvőhelyen pihentek meg. Néhány perc múlva odament hozzájuk egy számukra ismeretlen személy, aki lefeküdt melléjük, majd nem sokkal utána hirtelen felpattant és sietve a hátsó kijáraton át távozott. Ezek után a 26 éves fiatalember a hátizsákjára pillantva döbbenten észlelte, hogy az első zsebből több ezer forint tűnt el.

Másnap az egyik vendéglátóegység pultjánál lettek figyelmesek az elkövetőre, majd értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök intézkedés alá vonták a monostorapáti lakost, aki gyanúsítottként történő kihallgatásakor beismerte tettét. V. Tamást őrizetbe vették, ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac