Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2012. Február 03. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Átadtuk az ajándékokat

Átadtuk az ajándékokat

Kiosztottuk a babaszépségverseny nyereményeit a győzteseknek és a kisorsolt szerencsés szavazóknak.

Újra megköszönjük minden szülőnek, hogy megosztotta velünk, és rajtunk keresztül az egész térséggel és portálunk látogatóival gyermekei fotóit. 66 kisgyerek "versenyzett", de mi nem annyira versenynek, mint inkább kedves játéknak szántuk babaszépségversenyünket.
A nevező szülők mellett köszönjük minden érdeklődőnek, hogy meglátogatta oldalunkat és szavazott. Az eltelt egy hónapban a babaszépségverseny fotói voltak portálunk leglátogatottabb oldalai.
Reméljük, mindenkinek annyi gyönyörűséget szerzett a sok szép baba látványa, mint nekünk. Öröm volt találkozni a különböző közösségi oldalakon a szavazásra buzdító felhívásokkal!

Nagy köszönettel tartozunk szponzorainknak, akik jóvoltából sok értékes és kedves ajándékot adhattunk át a nyerteseknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 03. 11:30, szerda | Sport

A Histo Cup-on csapatott a Kermor legénység

Mikrofonvégen a Kovács - Oslanec Formulás páros a Grobniki verseny után.

2024. Július 03. 08:16, szerda | Külföld

Ukrán elnök: megegyeztem Orbán Viktorral a vitás kérdéseket rendező kétoldalú megállapodás elkészítésében

Volodimir Zelenszkij ukrán államfő és Orbán Viktor magyar miniszterelnök megegyezett kedden Kijevben abban, hogy kidolgoznak egy olyan kétoldalú megállapodást, amely megoldja a két ország közötti vitás kérdéseket.