Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. December 05. 12:47, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Városi Mikulás -nap

Városi Mikulás -nap

A Tapolca Városi Sportcsarnokba is ellátogatott a Mikulás

Délután három órától hatalmas játszóházzá alakult a Tapolcai Sportcsarnok. Minden korosztályra gondoltak a szervezők. A legnagyobbak és a legbátrabbak mászófalon próbálhatták ki ügyességüket. A kisebbek pedig a különböző formájú, és méretű légvárakban szórakoztatták magukat. A legkisebbek, pedig egy külön elkerített részen felállított játszósarokban játszhattak. A fizikai játékok mellett szellemi, és logikai képességet fejlesztő játékok is voltak. A színpadon először az Acro Dace SE, utánuk pedig Peti bohóc lépett fel. Természetesen a délután fénypontja a Mikulás is ellátogatott a gyerekekhez.

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat játékgyűjtést szervezett ezen a napon. Akik használt játékokat adtak le köztük új játékokat sorsoltak ki.

Címkék: mikulás nap, Tapolca

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.