Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. November 13. 00:26, kedd | Helyi
Forrás: Összefogás Nagycsaládosok Kh. Egyesülete

Zsíros kenyér, meleg tea, színes programok

Zsíros kenyér, meleg tea, színes programok

Többek között ezekkel is találkozhattak azok, akik kinéztek szombaton a Köztársaság térre. Tapolcán második alkalommal rendezték meg a Márton napi lámpás felvonulást.

Nagycsaládos egyesületünk a helyi civilszervezetek összefogásával, idén is megrendezte a 'Márton napi hagyományőrző lámpás felvonulás' címet viselő programját, amit Sólyom Károly alpolgármester nyitott meg. Meghívott vendégeink, Cséry Gergő, Nemesgulács plébánosa és Fővédnökünk, Kulka Gábor köszöntötték a jelenlevőket.

Zalahaláp óvodás- és iskolás csoportjai táncoltak, egyesületünk gyermekei egy mesejátékot adtak elő. Szép műsorral kedveskedtek az ÉFOÉSZ tapolcai napközi otthon tagjai is.Kulturális programunkat a Batsányi táncegyüttes fellépése zárta. Kicsiket és nagyokat megmozgatva táncházzal vártuk a sötétedést, amikor is elindulhatott a menet a saját kezűleg gyártott kicsi lámpásokkal.

A napfolyamán folyamatosan zsíros kenyérrel, a Hotel Gabriella által felajánlott teával, és Varga Pincészet finom új borával, valamint forralt borral kínáltuk a kedves vendégeinket, akik megtisztelték jelenlétükkel programunkat.

Köszönjük szépen a felajánlásokat és a részvételt mindenkinek!

A szervezők

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.